Du trenger ikke å frykte GDPR og følg meg gjerne videre! Jeg vil ivareta din e-post og ikke spamme deg ned. De nye reglene om personvern (GDPR)  er at jeg ikke kan sende deg informasjon om digital markedsføring uten ditt samtykke. Dette innlegget er ment som inspirasjon og informasjon til deg.

Jeg vil gjerne ha god kommunikasjon med deg og da kan det være lurt å skrive deg opp på e-postlisten min.

Liker du artiklene mine, blogg innleggene, har mottatt min E-bok, fulgt mitt gratiskurs, mottatt pdf filer, videoer eller mitt betalte nettkurs og mine e-postlister om nyheter og tilbud, kan du nå  gi  ditt samtykke og jeg vil kunne dele denne informasjon med deg. Ønsker du å være en av dem som kan motta slike tilbud fra meg, og ikke har stått på en slik e-post liste, har du nå muligheten til å registrere deg.

Jeg har ryddet opp i e-postlistene mine, og gått til det drastiske skritt å slette mange fra listene. Nå har jeg laget en ny liste, og de som stod på listen min har fått tilbud fra meg om å gå over til den nye listen. Har du ikke stått på listen min, men ønsker det, får du nå et tilbud av meg om å skrive deg på.

Ved å klikke på lenken under, gir du  meg ditt samtykke. Du kan når som helst endre dine e-postpreferanser og avregistrere deg dersom du ønsker det.

Det nærmer seg den nye personvernloven som skulle gjelde fra 25 mai , og som for Norge sin del er blitt utsatt til 1. juli.
Så ønsker du å motta e-poster fra meg, med nyttig stoff, sjekklister, guider, pdfèr, videoer og historier, gratis stoff og av og til tilbud, må du melde deg på den nye e-postlisten min.
Her får du fremgangsmåten :
Først av alt må du gå inn på lenken  som ligger her:

https://hegerefsnes.simplero.com/page/89463

Der legger du igjen ditt navn og e-post.
Når du har gjort det, så vil du få en ny e-post fra meg der du må bekrefte at det er du som har lagt igjen ditt navn og e-post.
Du klikker altså på bekreftelsesmailen.
Da får jeg beskjed at du har tegnet deg opp på Hege`s Nyhetsbrev.
Du står da oppført som subscribed.
Dersom du IKKE klikker på bekreftelsesmailen så får jeg beskjed at du er oppført som unconfirmed.
Det betyr at du da IKKE vil motta mine nyheter før du har klikket på bekreftelsesmailen.

Ønsker du ikke dette har du fortsatt muligheten til å lese mine blogg innlegg her på nettsiden, og følge siden min på Facebook og LinkedIn.

Du kan fortsatt sende meg e-post fra nettsiden min ved å gå inn på kontakt siden, dersom du har spørsmål eller ønsker å bestille coaching hos meg.

https://hegescoachingogterapi.no/kontakt

Så er du interessert i å stå på min e-post liste og motta nyheter, tilbud, pdf filer, videoer, historier og av og til produkter  og følge meg så må du gå inn på denne lenken her:
https://hegerefsnes.simplero.com/page/89463
Gleder meg til å se deg på min nye e-postliste. Ditt personvern blir ivaretatt.

Beste hilsen
Hege

E-bok om suksessfull kommunikasjon

FÅ 2 KAPITLER GRATIS FRA E-BOKEN MIN!

  

SMARTE STRATEGISKE STEG TIL SUKSESSFULL KOMMUNIKASJON

 

Til støtte og inspirasjon i endringsprosesser, lederutvikling, som ansatt, og til motivering, innsikt og personlig utvikling av deg selv

 

 

Du er registrert! Sjekk mailboksen din!