Få min E-bok med smarte, strategiske steg til kommunikasjon!

DETTE ER MIN HISTORIE

PERSONLIG

Jeg heter Hege Walmsnæss Refsnes og er født i 1956. Mitt liv har vært preget av et liv hvor mestring av vanskelige livssituasjoner har stått i fokus. Og hvor jeg gang på gang har reist meg og blitt sterkere for hver gang. Et liv hvor jeg aldri har gitt opp å tro på meg selv, og mine ressurser.  Et liv som bærer preg av lang livserfaring, og et liv som har bestått av å hjelpe andre til å mestre utfordringer i livet.

Jeg er mor til 3 voksne sønner, som jeg er utrolig glad i. Og jeg har 3 herlige barnebarn. Jeg er oppvokst i en musikalsk familie og musikk har hatt stor plass i livet mitt. Dertil maler jeg bilder på fritiden min så ofte jeg har lyst og motivasjonen tar meg.

Som voksen opplevde jeg å bli utbrent i jobbsammenheng på grunn av stress.

Mitt møte med veggen ga meg en dyp læring og en lang indre reise. Og det å finne tilbake til livet og gleden i det å være, la grobunn for en ny måte å se verden på. Der ord som motivasjon, mot, selvfølelse og balanse ble kjempe viktige for meg. Jeg har opplevd sorg, skuffelser og sårhet, men også glede og kjærlighet på denne reisen.

En av grunnene til at det kjennes riktig å gi deg et innblikk i min historie, er fordi jeg ønsker å gi deg inspirasjon til å møte dine utfordringer og mot til å gå videre i livet. Dette ga grunnlaget for mitt ønske om å bli Coach og hjelpe deg til å finne tilbake til deg selv etter en vanskelig livssituasjon. Og dersom du står ved et veivalg og lurer på hvor veien skal gå videre, har jeg et brennende ønske om å hjelpe deg gjennom din endringsprosess på veien til et bedre liv, enten det er av privat karakter eller i jobbsammenheng.

UTDANNING

Jeg er utdannet førskolelærer og har jobbet i barnehage og skole i over 30 år. I flere år har jeg vært øvingslærer for studenter og utøvet pedagogisk veiledning. Jeg har erfaring både som pedagogisk leder og styrer. Og innehar erfaring og kompetanse innen prosess veiledning og coaching.

Med bakgrunn innen ledelse fra BI og videreutdannelse innen veiledning og coaching ønsker jeg å bli din motivator og inspirasjonskilde. Jeg har et brennende ønske om å hjelpe nettopp deg, eller din bedrift. Sammen lager vi et magisk møte.

Jeg er sertifisert HR Coach og NLP Coach og er godkjent av AIP (Association of Integrative Psychology), og ICTA ( international Coach & Trainer Association) i henhold til nasjonal og internasjonal standard.

Jeg har sertifisering i Enneagrammet, som er en personlighetstype modell som jeg bruker for å hjelpe nettopp deg til å finne din utviklingsvei og styrke dine sterke sider.

Min hoved kompetanse ligger innenfor bevisstgjøring, endringsprosesser, motivasjon og hvordan kunne ta gode valg og se framtidsutsikter, løsninger og retningen videre i livet.

Jeg kan hjelpe deg/ dere med vekst og utvikling. Og hjelpe deg med å følge intuisjonen din og til å ha et åpent sinn og tørre å gå ut av din egen komfortsone. Og gi slipp på gamle tankemønstre som hindrer deg i å leve i harmoni og glede.

Jeg tilbyr profesjonell coaching og samlinger for grupper, en til en, for både private og bedrifter. Og hjelper til med å sette fokus på vekst og endring enten det er gjennom individuell coaching eller bedriftscoaching.

Mitt mål er at dere skal få verdi for deres investering, av både tid og penger.

COACH OG INNEHAVER

HEGE WALMSNÆSS REFSNES

- Tenk deg et bedre liv -

E-bok om suksessfull kommunikasjon

FÅ 2 KAPITLER GRATIS FRA E-BOKEN MIN!

  

SMARTE STRATEGISKE STEG TIL SUKSESSFULL KOMMUNIKASJON

 

Til støtte og inspirasjon i endringsprosesser, lederutvikling, som ansatt, og til motivering, innsikt og personlig utvikling av deg selv

 

 

Du er registrert! Sjekk mailboksen din!