- FINE ORD –

SAGT FRA MENNESKER JEG HAR JOBBET MED

Hege. Du utmerker deg ved å gå 100% inn for det du tror på og det du brenner for. Føler meg heldig som har fått følge deg og din utvikling over lang tid. De oppgavene som du har levert inn som en del av din eksamen og sertifisering er noen av de beste jeg har lest. Du viser en stor forståelse og innsikt i faget. Lykke til videre!

Mette Helen Strand

Daglig leder, Alternativet kurs - og kompetansenter.

«Bra kurs, fikk øynene opp for de forskjellige typene»
«Kursholder var behagelig, rolig og fikk frem engasjementet»
«Ble inspirert, vil gjerne lære mer om dette»
«Jeg synes at innholdet var helt topp»
«Jeg er blitt mer oppmerksom på de forskjellige typene»«Setter tankene i sving. Interessant stoff som trigger underbevisstheten»«Behagelig, utdypende, tydelig og veldig hyggelig kursholder»«Ville gjerne hatt mer av dette og en oppfølging»

Kursdeltakere på Hognestad Trafikkskole

Kurs i Mindfulness/ Stressmestring
Dette var uten tvil en veldig meningsfull kveld. Har vært på kurs med Hege før og synes at det har hjulpet meg i hverdagen min å praktisere Mindfulness. Kan absolutt anbefale dette til andre.

Evelyn H.

Det er ikke vanskelig å finne sterke kvaliteter hos deg, problemet er å begrense seg! Jeg mener at noen av dine sterkeste kvaliteter er ærlighet, å se andre, mot, gi tilbakemeldinger, engasjement, kreativitet, livsglede, intelligent. Jeg velger mot, ærlighet og engasjement (i folk og oppgaver) som dine signaturstyrker.

Toril

Hege, jeg synes du er super dyktig i å forberede deg grundig til kurs og foredrag. Du er og utrolig flink til å skape en god tilstand i grupper, gir rom for åpenhet og refleksjoner. Du er tydelig i ditt budskap. Du eier virkelig det du formidler og det sprer seg til gruppa. Dine meditasjoner er bare fantastiske, du har stor ro, og god stemme som får gruppa i dyp transe, du er en av de mest kunnskaps rike mennesker jeg kjenner og jeg kjenner mange.

Mette

Du stiller de riktige spørsmålene, du er imøtekommende og vennlig,  du legger til rette for en trygg atmosfære, og med fokus på løsninger som en rød tråd gjennom timene

Kyrre

Kurs i Hvordan utvikle din påvirkningskraft på best mulig måte!

«Veldig lærerikt og inspirerende kurs. Dette får jeg bruk for. Inspirerende kursholder.»

«Kurset var veldig motiverende og innholdsrikt. Jeg vil gjerne gå på enda ett kurs og lære mer om dette»

«Lærerikt og inspirerende kurs. Kursholder var kanonbra og det var lagt opp spennende. Vil gjerne lære mer»

«Et meningsfylt kurs som gir alle bedre innsikt i seg selv. En engasjert, direkte og god formidler. Kurset var godt forklart og nok utdypt. Jeg tror nok jeg vil finne min egen Enneagramstype. Jeg vil få bruk for det jeg lærte og det kan brukes både privat og i arbeid. Takk for kurset».

«Meget bra kurs. Veldig godt utført av kursholder. Alt var av interesse. Jeg vil få bruk for det jeg lærte».

«Veldig god kursholder. Innholdsrikt kurs.Inspirerende og levende. Vil få mye bruk for dette.»

«Nyttig kunnskap. Et inspirerende og engasjerende kurs.Tommelen opp for kursholder! Liker engasjementet ditt! Vil studere dette nærmere og bruke dette i mitt arbeid.»

«Veldig kjekt kurs. Og det å lære et nytt tema er alltid utviklende. Kursholder kan faget sitt på fingrene, og er inspirerende og engasjerende å høre på. Et spennende tema. Godt forklart og noe vi alltid har bruk for. Vil nok finne meg selv i Enneagrammet. Tiden gikk fort og mange gode eksempler jeg kan lære av».

Tilbakemelding fra deltakerne.

Deltakere på kurs

Kvalitet, mot,  engasjement og dyktig er slik jeg vil beskrive Hege.

Bente

Hege kan mye om mennesker, hun er flink til å sette seg inn i problemstillinger og hjelpe dem videre i livet. Hun er veldig løsningsorientert og er en klok person men har meninger og vet hva som skal til for å lykkes. Hun er en ressurs som kan brukes i mange sammenhenger, jeg kan sterkt anbefale hennes tjenester.

Bård Asle

Kurs i Mindfulness/ Stressmestring
Kjempebra kurs. Sitter igjen med en god følelse i kroppen. Og har bare lyst til å få mer. Jeg kommer igjen!

Aud H.

Kurs i Mindfulness/ Stressmestring
Det var en flott presentasjon og meditasjon. Jeg er veldig glad for at jeg valgte å komme og det gav meg så mye. Kjente meg så oppløftet og uthvilt da jeg kjørte hjem. Nydelig.

Gerd S.

Coaching
Synes jeg får veldig mye igjen for de timene jeg har hatt hos deg. Får meg til å tenke mer positivt enn jeg har gjort på lenge.Tusen takk!

Birgit A.

Du er oppriktig interessert i menneskene du møter. Du er ærlig. Du har et ukuelig pågangsmot og er løsningsorientert. Du har et fantastisk smil og en oppriktig tilstedeværelse når du er sammen med andre mennesker.

Elin

Hege er inspirerende, varm og trygg i sin coach rolle.

May-Linda

Jeg kan på det varmeste anbefale Hege. Hun er god til å lytte, varm, positiv, energisk og dyktig.

Annie

De første ordene som kom til meg når jeg tenker på Hege er  ærlig og åpen, jordnær og inkluderende, målrettet.

Sally-Ann

De egenskapene som veldig raskt dukker opp hos meg når det gjelder deg, er at du er en kreativ og optimistisk, du har et smittende humør.  Så vil jeg legge til at du har menneskekunnskap og empati i tillegg. Godt å lese mange av innleggene dine på facebook!

Unni

Er veldig fornøyd med cochingen jeg har fått av Hege. Det har hjulpet meg veldig på vei til å ta riktige valg og avgjørelser som jeg allerede merker har innvirkning på livet mitt på en veldig positiv måte. Hege har lært meg mange metoder for å takle ulike tanker og settinger som er mulig å komme i. Så har du behov for å lære deg noe slikt eller du trenger noen til å veilede deg for å ta riktig valg i livet er Hege den coachen du bør gå til som ser deg for den personen du er.

Tina Benjaminsen

Dine topp kvaliteter er ikke vanskelig å finne, du er ærlig, sier hva du mener, du er saklig, du er kunnskapsrik, du har godt humør, du er hardtarbeidende.

Evelyn

Positivt overasket av coachingen. Kommer godt med videre i min fremtid. Hege er en flink person som har satt seg inn i livet mitt og hjulpet meg videre. Tusen takk!

Thomas J.

COACH OG INNEHAVER

HEGE WALMSNÆSS REFSNES

- Tenk deg et bedre liv -

E-bok om suksessfull kommunikasjon

FÅ 2 KAPITLER GRATIS FRA E-BOKEN MIN!

  

SMARTE STRATEGISKE STEG TIL SUKSESSFULL KOMMUNIKASJON

 

Til støtte og inspirasjon i endringsprosesser, lederutvikling, som ansatt, og til motivering, innsikt og personlig utvikling av deg selv

 

 

Du er registrert! Sjekk mailboksen din!